SEZNAMKA
Hledám lásku
F SEZNAMKA
Sociální sítě
PRO ZADANÉ
Pro nevěrné
HANDICAP
Pro postižené
WEB TRH
IT inzerce
Facebook Login

Hovězí maso

Hovězí maso - Mražené maso je i nadále vhodnou alternativou pro restaurace s nižším obratem a nepravidelnou klientelou. Maso by mělo být vakuově zabaleny a zamrazení musí probíhat v profesionálních zařízeních (v běžné mrazničce nelze dosáhnout dostatečně rychlé zamrazení). Jednotlivé porce by měly být tak velké, aby se po rozmrazení mohly rychle spotřebovat. Samotné rozmrazování má probíhat pozvolna v ledničce a před následným použitím je vhodné opláchnout maso studenou vodou a osušit čistou papírovou utěrkou. Maso nikdy znovu nezmrazujte!

Prodej hovězí maso

Více na naších stránkách, viz link: prodej hovězí maso

Náhodné inzeráty

Farma Kapsa
Anetka
Tommy17
Martin
Ostravakzobak
Sovič

Poslední komentáře

  • Anetka

    ahoj Anetko jemu 26let a chtěl bych tě poznat

    Číst dále...

     
  • Anetka

    Ahoj, drahá, jsem Staller Chollet, rád tě poznávám. kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy ( fannyshottychollet@hotmail.com ) a více vám o sobě řeknu svými fotkami, až si přečtu váš mail Děkuji. tvůj přítel Staller Chollet

    Číst dále...

     
  • petulesport

    Ahoj, drahá, jsem Staller Chollet, rád tě poznávám. kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy ( fannyshottychollet@hotmail.com ) a více vám o sobě řeknu svými fotkami, až si přečtu váš mail Děkuji. tvůj přítel Staller Chollet

    Číst dále...

     
  • Fandarocker

    Ahoj, drahá, jsem Staller Chollet, rád tě poznávám. kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy ( fannyshottychollet@hotmail.com ) a více vám o sobě řeknu svými fotkami, až si přečtu váš mail Děkuji. tvůj přítel Staller Chollet

    Číst dále...

     
  • jirka pitner

    Ahoj, drahá, jsem Staller Chollet, rád tě poznávám. kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy ( fannyshottychollet@hotmail.com ) a více vám o sobě řeknu svými fotkami, až si přečtu váš mail Děkuji. tvůj přítel Staller Chollet

    Číst dále...